НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Остават броени дни до BG Careers Fair UK 2016!

Категории: Външни събития, Събития | Публикувано на 7 март 2016

BG careers fair LondonЕдинственото по рода си кариерно изложение среща за четвърти път водещи работодатели в България с български студенти във Великобритания и Германия. Тук-Там е партньор на изданието тази година, а предишните две години помогна с опита си от „Кариера в България“ и като съорганизатор на инициативата. Остават броени дни до английското издание, което ще се проведе на 12 март (събота), 10:00 – 17:30ч. в българското посолство в Лондон.

Целта на изложението е да запознае студентите в чужбина с възможностите за работа и стаж в България и да предостави възможност на работодателите да намерят квалифицирани кадри за своите екипи. Мисията на организаторите е да вдъхновят повече студенти да се завърнат в България, като им покажат опциите за кариерно развитие и ги свържат с най-желаните работодатели.

За да заявиш участие си, е необходимо да се регистрираш на сайта на събитието, качиш своето CV и отбележиш, че ще присъстваш на събитието.

Успоредно с изложението през деня ще се провеждат фирмени презентации, на които може да научиш любопитни подробности за кариерните възможности и бизнеса на съответните компании. Ако не можеш да присъстваш на изложението, все пак можеш да се регистрирай на сайта ни и качи своето резюме. Така участващите фирми ще могат да разгледат профила ти и да се свържат с теб.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com