НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Betahaus Sofia: голямото откриване

Категории: Блог, Външни събития, Събития | Публикувано на 1 юни 2012

След дългия и изпълнен с очаквания период на промотиране на идеята, търсене на локация и ремонт, софийският betahaus ви кани на своето откриване. Coworking в български контекст вече има свой реален, ремонтиран и готов за работа дом. Вече сигурно познавате идеолозите на проекта – Сашо и Сашо. Повече за тях и откриването, чети нататък…

Единият е завършил политически науки в Берлин, където в продължение на две години е ръководил НПО за политически комуникации (предимно от бюрото си в betahaus | berlin). Другият е учил медийна информатика в Дрезден, а после и дигитални медии в Бремен. Там поостанал и поработил като графичен дизайнер и арт-директор. Ха сега познайте кой кой е. А ако все още не сте разбрали какво е Betahaus, цъкнете тук. Накратко казано: офис за хора, които не работят в офис.

На 02.06 те ще празнуват. След 19:30 ви очакват на Крум Попов 56-58, за да видим дали работното пространство на betahaus ще ви побере. Разчистили са го и са го привели в готовност за купон. Ще си поговорим добре за това, което вече е свършено и за останалото, което ни предстои да направим заедно. Ще има и музика и питиета. Ще приключим ориентировъчно към 12, за да се насочим към друга локация, която ще бъде обявена на място. 

Повече детайли можете да откриете в бета бюлетина и да се абонирате за него, ако вече не сте.

betahaus е създадено специално за хората, които могат да работят където си поискат, стига да имат лаптоп, интернет и място за срещи. Това обикновено са независимите индивиди на свободна практика (т.нар. фрийлансъри) и стартиращите малки компании (т.нар. стартъпи). Те се подвизават предимно в сферата на творческите индустрии – изкуства, дизайн, архитектура, медии, реклама, аудио-визуални индустрии, компютърни технологии и т.н.

Намира се в светлата и просторна преустроена сграда на бивша телефонна централа в най-хубавата част на софийския квартал Лозенец. Предлага бюрa под наем, които вървят с: неформална среда, творческа атмосфера, мрежа от себеподобни, програма от културни и тематични събития и най-доброто кафе наоколо. Без обвързване – вие решавате колко често да идвате и докога да останете.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com