Access MBA и MASTERS събития в София

Категории: Блог, Външни събития, Събития | Публикувано на 24 октомври 2013

black-MBA-logo За 7-ма поредна година в София ще се проведат образователните събитя за МВА (Master of Business Administration) и специализирани магистърски програми. Те са част от световното турне на международни университети, които предлагат бизнес обучение с високо качество. България е една от 32-те страни, в които ще бъдат представени водещи бизнес училища и програми.

Кога: 9 ноември, събота
от 9:00 ч. до 17:30 ч.
Къде: Шератон Хотел Балкан

black-Masters-logoЗа кого ще бъде полезно събитието Access MBA?
За всички работещи, които имат минимум 3 години професионален опит и бакалавърска или магистърска степен и желаят да се обучават с международна MBA програма.

За кого е предназначено събитието Access Masters?
Всички, които са в последната година от следването си за бакалавърска или магистърска степен или са завършили, но имат под 3 год. професионален стаж и проявят интерес към международни магистратури по маркетинг, мениджмънт, финанси и др. бизнес и управленски специалности.

По време на събитията ще имате възможност да направите консултация (индивидуално или в малки групи) в рамките на 20 – 25 минути с  представители на международни бизнес университети. Ще имате възможност да участвате и в интерактивни информационни сесии във формат „roundtable discussion”, които се организират с ограничен брой участници (до 10 души).
Местата за индивидуални срещи са ограничени и ранната регистрация е препоръчителна.

Регистрирайте се за МВА събитието!
*За МВА образование се изисква минимален стаж от 3 години след завършване на бакалавърска степен

Регистрирайте се за Masters събитието!
 *За магистърска степен не е необходимо да имате предишен опит

 

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com