Приятелски организации

В каузата ни са въвлечени и едни от най-вдъхновяващите организации в България.

Приятелски организации

Имаме щастието да получаваме подкрепа и да работим рамо до рамо с някои от най-ангажираните организации в България.

Благодарим ви, приятели!

Back2BG

Back2BG са дългогодишен партньор на Тук-Там и съорганизатор на Форума “Кариера в България. Защо не?”

Обединени идеи за България

Обединени идеи за България насърчава социалната ангажираност и посредством международната си мрежа търси решения на предизвикателствата в България. Наши партньори в онлайн състезанието за социално предприемачество Идейник.

Заедно в час

Заедно в час подготвя способни учители, за да има качествено образование за всички деца в България. Заедно организираме срещите с мотивиращи лектори “Рецепти за успех”.

Bulgarian Careers Fair

Bulgarian Careers Fair организират кариерни форуми за българите в Англия и Германия, където посетителите научават за интересните работни позиции обратно в България. До 2015 съвместно организирахме форумите в чужбина, а от 2016 те поеха изцяло организацията, а ние ги подкрепяме като партньори.

FAQ4Uni

FAQ4Uni предоставя информация на кандидат-студенти по всички въпроси за обучението и живота в Австрия и Германия, като им помага да се справят сами с цялата процедура по кандидатстването. Заедно организираме събития за кандидат-студенти, на които те се срещат с настоящи и завършили студенти от чуждестранни университети

Karieri.bg

Karieri.bg представя разнообразно съдържание, свързано с кариерното развитие в България. Имаме съвместна рубрика “Моят университет”, която помага на кандидат-студенти да се ориентират при избора си на образование зад граница.

Uspelite.com

Успелите събират и показват позитивните новини в България. Тази година съвместно организирахме изложбата “Образование за успешна кариера”, с която ще показваме из цяла България успешните истории на завърнали се от чужбина българи.

Wishbox

Wishbox цели да мотивира, информира и вдъхновява младите българи при избора и подготовката им за кариера. Wishbox стартира като проект на Тук-Там, който прераства в отделна организация.

Предстоящи събития

29 March
Инфо-среща Tea House Benkovski 11, Sofia, Bulgaria Виж адрес
22 April
BG Careers Fair Frankfurt Fleming's Conference Hotel Frankfurt Elbinger Str. 1-3, 60487 Frankfurt am Main, Germany Виж адрес

Бюлетин

Абонирай се за нашия бюлетин и получавай новини за всичко, което се случва в Тук-Там.

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.

Включи се

В Тук-Там работим ежедневно, за да направим България едно още по-добро място за живеене. Ако това е и твоята кауза, виж как можеш да допринесеш.
Ела в отбора!