НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Среща за учредяване на АБАГА

Категории: Блог, Събития | Публикувано на 6 ноември 2012

След предварителната среща за обсъждане на идеята за учредяване на Асоциация на българските абсолвенти от Германия и Австрия (АБАГА), вече има и конкретна дата, на която това ще се случи. А именно: 8 ноември, 19.00 часа в Зала 256 на II-ри етаж в Северното крило на Софийски Университет "Св. Климент Охридски" (Вход до изхода на метрото от към Цариградско шосе през вътрешния двор на ляво. На охраната се казва, че се отива на студентската среща.) Ето и събитието за повече информация.

Ето какво още получихме като информация от организаторите: "Уставът, който бе представен в групата, ще бъде подобрен както от нови предложения на организаторите, така и като съобразим вашите мнения от анкетата в която участвахте. Тук са резултатите от нея (може да я видите, само ако сте членове на групата).
 
Окончателният вариант на устава, както и състава на Управителния съвет на Асоциацията ще бъдат приети с гласуване на всички присъстващи учредители. Така ви каним да присъствате на това събитие, да се включите с вашите идеи и енергия, както и да привлечете вашите колеги от студентското време, които биха се вписали в това амбициозно начинание."

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com