НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Асоциация на българските абсолвенти от Германия и Австрия

Категории: Блог | Публикувано на 28 октомври 2012

Следната информация получихме от наши членове. Препращаме я, защото се надяваме да ви бъде полезна и интересна!

„На 24.10. (сряда) се състоя среща, инициирана от няколко абсолвенти от Германия за учредяване на Асоциация на българските абсолвенти от Германия и Австрия (АБАГА). След дискусия, всички присъстващи стигнахме до съгласие, че за създаването на тази организация са необходими няколко предварителни стъпки и етапа.

Предлагаме ви следния план за действие, обобщено:

1) Създадена е група, която ще бъде разпространена до възможно най-голям брой заитересовани и чрез нея ще си комуникираме. Моля, споделете тази група с ваши познати и приятели.

https://www.facebook.com/groups/437134699667636/

2) Изготвена е кратка анкета, която цели да даде насоки на бъдещата асоцияция, както и по-голяма репрезентативност и обратна връзка от бъдещите членове на асоциацията. Анкетата ще бъде публикувана в групата ни, във facebook. И естествено, ви приканвам да участвате активно 🙂 до 31.10.2012 г.

Отвори анкетата тук

3) Изготвено е също така предложение за примерен устав, който ще бъде разпрастранен в групата. Моля ви, който от вас има идеи, корекции или допълнения да ги направи най-късно до 31.10.2012 г.

https://www.facebook.com/download/401205019947778/ABAGAUSTAW_Rev.doc (Трябва да сте член на групата горе, за да може да отворите файла)

4) Планирано е учредително събрание, на което ще бъде гласуван и (евентуално) приет бъдещия устав на Ацоцияцията, както и избран Управителния съвет и председател. За по-голяма гъвкавост и възможност да присъстават повече хора, ви предлагаме да гласувате за избор на дата на събитието:

http://doodle.com/c28vgg6i8na77uqa

Ще се радваме, ако повече абсолвенти проявят интерес и активно се включат в тази дългосрочна и перспективна инициатива!

От организаторите“

Коментари

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com