volunteer_activism

0 лв.

local_cafe

0 часа

Nikola Gruev

Nikola Gruev

Студент по безопасност на храните и хранително право

assignment_ind

1-4 години

school

студент

location_on

Нидерландия, Wageningen

local_cafe

0 часа

volunteer_activism

0 лв.

LinkedIn

assignment_ind

1-4 години

school

студент

location_on

Нидерландия, Wageningen

За мен

Винаги съм обичал храната и чувствах, че тя крие много светове в себе си. Образованието ми в Италия ми помогна да осъзная важността на мултидисциплинарния подход в нейното разбиране. Чрез него успях и да видя хранителното право като ключов инструмент за подобрение на всичките хранителни аспекти, а с тях, и нашия живот и планета. Надявам се, че с промени в хранителното законодателство, потенциалът на България като гастрономическа дестинация може да бъде напълно отключен. През годините ми в училище и университета, участието ми в различни неправителствени организации ме научи за важността на това да допринасям към обществото, от което сме несвързана част, като начин за развитие заедно. Интересите ми минават от история на изкуството до градско планиране и градинарство.

...виж още

Искам да помагам за:

Мога да помагам с ориентирането за кандидатсване в университети, особено в Италия, както и споделяне на съвети от моя кариерен опит. Бонус съвети за приготвяне на паста :).

...виж още

Търся подкрепа:

Ще се радвам да чуя за лините впечатления и опти за живота в Нидерландия, тъй като ми предстои магистратура там. Помощ с оформянето на LinkedIn също би била много оценена.