volunteer_activism

0 лв.

local_cafe

1 час

Диана Терзиева

Диана Терзиева

-

assignment_ind

1-4 години

location_on

България, София

local_cafe

1 час

volunteer_activism

0 лв.

LinkedIn

assignment_ind

1-4 години

location_on

България, София

За мен

Диана изучава Архитектура в България и Великобритания, завършвайки бакалавърската си степен с отличие от University for the Creative Arts, след което работи в архитектурни фирми в Лондон. Преди това прекарва 4 лета в САЩ на студентски бригади. Търсенето на нови възможности и приключения по различни дестинации се превръща в начин за нея да развива също толкова разностранни умения. Фокус на нейните проучвания се превръща психологическото въздействие на дизайна от заобикалящата ни среда върху нас и ролята на архитектите за по-добър живот. С подкрепата на Тук-Там ще продължи висшето си образование в Барселона, наблягайки на урбанизма. Вярва, че животът между сградите е също толкова важен за едно общество и неговите навици, затова и желае да отсее най-доброто от пътя и да го въплъти в България. С този микс от направления и натрупан опит желае да помага на българските студенти по Архитектура.

...виж още

Искам да помагам за:

В областта на архитектурата и по-специално на студенти и кандидат-студенти. Съвети, ресурси, CV, портфолио и кандидатстване за университет/работа (предимно във Великобритания). Студентски бригади в САЩ - документи, съвети, процес, опит.

...виж още

Търся подкрепа:

Придобиване на професионална архитектурна квалификация в България и чужбина след образование в 3 държави. Магистърска степен в Испания по Архитектура, валидиране и признаване на предишно обучение.