volunteer_activism

0 лв.

local_cafe

0 часа

Даниела Владимирова

Даниела Владимирова

Msc Applied Biosciences and Biotechnology

assignment_ind

Нямам опит

school

студент

location_on

България, София

local_cafe

0 часа

volunteer_activism

0 лв.

LinkedIn

assignment_ind

Нямам опит

school

студент

location_on

България, София

За мен

Здравейте, аз съм Даниела Владимирова и съм студент по биотехнологии и бионауки в Imperial College London. Интересувам се от разработването на лекарства и хранителни добавки. Имам предприемаческа идея за продукт, предназначен специфично за хора на химиотерапия, който да облекчава неприятните страннични ефекти. В свободното си време обичам да танцувам салса, бачата, народни танци, както и спортни танци. Обожавам да пътувам в България и чужбина, а готвенето и експериментирането в кухнята е новата ми страст.

...виж още

Искам да помагам за:

Мога да бъда полезна на хора, които се интересуват от биология - дали за избор на професия в тази сфера или да обясна дадена тема. Също така съм завършила хранене и мога да давам насоки като нутриционист на хора, които имат нужда да подобрят диетата си. С удоволстие бих споделила за образованието и живота в чужбина и по- точно Великобритания - за плюсовете и минусите, за нещата, които научих и някои полезни съвета.

...виж още

Търся подкрепа:

Целта ми е да завърша усяешно магистърската си програма във Великобритания, да натрупам знания и умения в сферата на биоинформатиката, молекулярната биология, предприемачеството и лабораторната работа. След това искам да се върна в България и да започна работа в чуждестранна фармацевтична компания, където да натрупам опит, койо по-късно да пренеса в българско търговско предприятие. По-далечни цели са свързани с отварянето на лаборатория и разработването на вече измислена хранителна добавка.

...виж още