Анджела Боева

Сушеф

location_on Обединено кралство, Лондон
school HRC Culinary Academy
Завършила съм бакалавърска степен в Istituto Marangoni London - Ba (Hons) Fashion Styling with Creative Direction. През 2020 непосредствено преди пандемията реших да търся път обратно към България и записах професионална програма по Кулинарни изкуства в HRC Culinary Academy, откъдето ми предстои да се дипломирам този ноември. През изминалата година прекарах последните два практически семестъра на програмата в чужбина - 5 месеца в Pierre Hermé Париж, след което заминах за Лондон - бях част от Events екипа на Wild by Tart през последните 6 месеца. В момента съм Events Sous-Chef в Wild by Tart. През почивните си дни стажувам в ресторант Cycene - бутиков ресторант с Мишлен звезда, а през останалото свободно време организирам т.нар. supper clubs (бутикова вечеря в интимна обстановка), на които разказвам за богатствата на българските вкусове и използвам храната като събирателно средство за хора, които не биха непременно общували един с друг в обичайната им социална среда. Имам опит като кулинарен фотограф и стилист, работила съм на различни проекти в сферата на рекламата. В сферата на модата имам опит като стилист, Visual Merchandiser и Content Creator.

Искам да помагам за:

Кандидатстване за университет в чужбина, професионално и кариерно развитие, реализация в кулинарната индустрия, и тн. Отворена съм да помагам с всичко възможно!

Образование

Стипендиант на Тук-Там випуск 2021

10 000 лв. стипендия от Тук-Там Дарителски Клуб

school

HRC Culinary Academy

2020 - 2022 Master, Culinary Arts
school

Istituto Marangoni London

2016 - 2019 Bachelor, Fashion styling

Опит

assignment

Сфера

Реклама

Изкуство и култура

Хотели и ресторанти

assignment_ind

Професионален опит

5-9 години

location_on

Градове

2022
Лондон, Обединено кралство
2021 - 2022
Париж, Франция
language

Езици

Френски

Английски

За да видиш пълния профил, регистрирай се безплатно или влез в профила си.

Искам да помагам за:

Кандидатстване за университет в чужбина, професионално и кариерно развитие, реализация в кулинарната индустрия, и тн. Отворена съм да помагам с всичко възможно!

Регистрация на: юни 2020


Член на Тук-Там Дарителски Клуб от мар 2023


266 лв. | 0.5 часа
Принос към каузите на Тук-Там

Към Лидерборда arrow_right_alt
volunteer_activism

Моите каузи

  • 1
    Природа

  • 2
    Да върнем младите хора обратно в България

  • 3
    Тук там

    Стипендиант на фонда “Иди, учи се и върни” випуск 2021