Завършила съм бакалавърска степен в Istituto Marangoni London - Ba (Hons) Fashion Styling with Creative Direction. През 2020 непосредствено преди пандемията реших да търся път обратно към България и записах професионална програма по Кулинарни изкуства в HRC Culinary Academy, откъдето ми предстои да се дипломирам този ноември.
През изминалата година прекарах последните два практически семестъра на програмата в чужбина - 5 месеца в Pierre Hermé Париж, след което заминах за Лондон - бях част от Events екипа на Wild by Tart през последните 6 месеца. Занимавам се активно в сферата на кулинарията - в момента работя в Convene London - компания, която се занимава с организирането на всякакъв вид събития - корпоративни, за social networking, презентации, форуми, и тн. Десертите определено са ми страст и силната страна.
Имам опит като кулинарен фотограф и стилист, работила съм на различни проекти в сферата на рекламата. В сферата на модата имам опит като стилист, Visual Merchandiser и Content Creator.