НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Народна музика и танцьори в носии посрещнаха българите от чужбина на Летище София

Категории: Блог, Отразяване в медии | Публикувано на 15 август 2017

Поводът е 10-тото издание на най-големия кариерен форум за българи с опит зад граница – „Кариера в България. Защо не?“

Фолклорен флашмоб посрещна пристигащите българи и чужденци от Франкфурт, Лондон, Париж, Амстердам и Варшава на Терминал 2, Пристигащи на Летище София на 24 август.

Специално подготвената хореография е дело на фолклорен танцов ансамбъл „София-6“, който е носител на шест световни титли от най-големите танцови конкурси в света. Събитието се организира от форум Кариера в България в партньорство с Летище София и е посветено на българите с образование и опит в чужбина, и възможностите им за реализация в България.

Символично казваме “Добре дошли” на всички, които искат да се завърнат в България и ги каним да проучат възможностите за кариерно развитие тук. На форум “Кариера в България” могат да срешнат работодатели, вдъхновяващи лектори и много други българи, които като тях търсят и намират мястото си в България“ – споделя Мила Натудова от организаторите на  форум  “Кариера в България. Защо не?”

Форумът предоставя всеобхватна информация за бизнес и обществена средата в България чрез среща с над 100 компании-работодатели, богата семинарна програма, кариерни консултанции и още много възможности за обмяна на опит, идеи и контакти.  „Кариера в България. Защо не?“ ще се състои на 5 септември 2017г. в Интер Експо Център – София, а регистрацията за кандидати е безплатна на сайта на инициативата.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com