НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Екип „Community Management“

Категории: No Front Page, Включи се | Публикувано на 15 март 2015

TT-logo-community3Много е модерно в днешно време да си Community Manager, осбено ако развиваш обществото на Тук-Там! В този нов екип, който сформираме от тази година, ще търсим креативни подходи да привлечем повече активни помагачи към Тук-Там, както и забавни начини да разтърсим малко духа на сегашните ни членове, като ги мотивираме да се включат в разнообразни проекти и начинания. Ето как планираме да направим това!

 

  • Привличане на нови членове

Ще търсим нови ентусиасти, които да се присъединят към активното общество на Тук-Там. Креативност, социални медии, събития, много нови запознанства – това е само малка част от интересните предизвикателства пред теб.

  • Фасилитиране на доброволци

В Тук-Там има над 80 активни доброволеца, кой от кой по-интересен като личност и професионалист. Екипът ще се грижи за това да търси забавни и полезни начини да улесни навлизането на доброволците в екипите ни, и да поддържа активността им. Предстоят ти много онлайн и офлайн срещи с вдъхновяващи личности, с които заедно ще градим по-добър Тук-Там и ще се забавляваме.

ВКЛЮЧИ СЕ ТУК!

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com