НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Running Dinner #3 или Насам-натам ам-ам

Категории: Блог, Събития | Публикувано на 31 май 2012

Running Dinner е забавно, непринудено събитие, на което хапвате и се запознавате с други членове на сдружението (ако не сте регистрирани, цъкнете тук). Вечерята включва 3 ястия: предястие, основно и десерт. Всяко се сервира на различно място (в нечий дом) от различни двама домакини. За целта, членовете ни предварително трябва да регистрират себе си или своя отбор от 2ма души до 27-ти юни 2012 г. във формата, която ще получат по email или тук на сайта. Молим да не правите промени след като сте потвърдили, тъй като организацията на това събитие изисква да разчитаме на Вас, за да координираме успешно.

В събота, 30 юни, едновременно ще бъдете готвачи и гастрономи. Ще изненадате още 4ма тук-тамовци с вашия кулинарен шедьовър. В деня на Running Dinner (например, ако вие отговаряте за предястието) в 18:30ч четири незнайни госта ще пристигнат на посочения от вас адрес за първата част от вечерята. В 20ч трябва да сте на следващата дестинация, където ще срещнете други хора. Същото ще се случи и с десерта, който ще се сервира в 21:30.

Програма

Предястие: 18:30

Основно: 20:00

Десерт: 21:30

After-party: 22:30 (бар Twins, НДК)

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ 

(ако искате да дойдете само на after party-то, няма нужда от регистрация)

Детайли

В деня на събитието всеки отбор ще приготви едно от 3те ястия, като сам избира рецептата. Другите 2 отбора ще отидат при първия домакин и ще вечерят там без да знаят имената на останалите гости. За последващото ястие ще отидете в дома на друг домакин, където ще срещнете хора, които не сте срещали. Така всеки е домакин за 1 ястие и гост за 2 ястия. Няколко дни преди събитето всеки регистрирал се ще получи разпределението какво ястие да сготви (предястие, основно, десерт) + 2 адреса където ще гостува за другите 2 ястия. След приключване на вечерята (след 22:30ч.) каним всички да пийнем по нещо заедно (ще обявим мястото малко по-късно). Участието в Running Dinner е безплатно – трябва само да се погрижите за съставките на приготвеното от Вас ястие.

Коментари

  1. Благодарим на Тук-Там за перфектната организация и на участниците за чудесната компания. Вечерта беше много приятна и забавна. Не съм снимала лично, но очаквам останалите от групата да качат снимките си. Ето и моя принос с рецептата за телешко с фъстъци, запържен лук и оризови спагети по виетнамски: http://inansroom.com/2012/05/18/bun-no-nam-bo/.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com