НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Тук-Там намери своя Супер Герой

Категории: Блог | Публикувано на 1 февруари 2012

Много сме щастливи, че за краткия, но интензивен период на търсене намерихме нашата нова Супер Сила! Това е Супер Бойко! Освен с немалкото си препоръки (браво Бойко!), ни спечели с опита си в неправителствения сектор, видимата си способност за самоорганизация и инициативност. Бойко внася реализъм и опит, с които имаме амбициите да сбъднем всичките си смели идеи! Ето още малко похвали и биографична информация, за нашия супергерой:

След като завършва бакалавърска степен по Международни отношения в СУ, Бойко прекарва близо 2 години в чужбина. Стажува в пресслужбата на Европейския парламент по време на изборите през 2009 г., след което се дипломира cum laude с магистратура по Международно и европейско публично право в Тилбург, Холандия.

След две летни училища в Прага и Крит на Университета Джорджтаун и TFAS желанието му да учи не секва. В момента е по средата на новата магистърска програма по предприемачество и финанси на Института за предприемачи на Сиско и ВУЗФ.

Сигурно сте го виждали по улиците на София, следван от група любознателни чужденци, защото е един от съоснователите на обиколката Free Sofia Tour, с която продължава да се занимава активно.

Пътуванията са една от страстите му, затова през свободно си време съветва портала Triptrotting и пише за любимите си места в столицата в софийския блог на Spotted By Locals, създаден по негова инициатива. Обича да цитира мъдри мисли, които от години събира в цитати.БГ.

Преди да замине за Брюксел, Бойко е международен репортер в Българска телеграфна агенция, а след като се връща, за кратко работи като консултант по управление на проекти. Член е на Асоциацията на европейските журналисти в България. Има три преведени книги, а по National Geographic все още въртят епизоди, преведени от него.

Приема всякакви предизвикателства за тенис на корт и на маса, ски, табла, покер, белот, Settlers of Catan, 3-5-8… За целта може да бъде открит в почти всички социални мрежи – Facebook, Twitter, Linkedin – а можете също да му пишете на boyko@tuk-tam.bg.

Коментари

  1. Кирил Радев

    Радвам се, че един толкова енергичен, позитивен, идеен и успяващ млад човек е решил да поеме отговорност, за да изкачи Тук-Там едно стъпало нагоре. Бойко, имаш моята подкрепа, когато се нуждаеш от нея! Успех!

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com