Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Идеи за future events  (Прочетена 2610 пъти)
Denny
Administrator
Newbie
Публикации: 13

« -: Юни 14, 2008, 12:27:03 »

Вече имахме 2 неформални срещи на Тук-Там за тези в БГ покрай Великден, а след това и около абитуриентските балове.

Предложения за това къде, кога и как оттук нататък? Бъдете creative Усмивчица
Активен
vgervaziev
Newbie
*
Публикации: 3

« Отговор #1 -: Юни 24, 2008, 07:05:55 »

Тази зима в Единбург се събрахме студенти учещи в GB. Имаше около 6-70 души и беше мн. успешно. С Пламен и Петя (от Един.) говорихме за нещо подобно и на българска почва. Мислехме за рест. България или нещо от тоя род, в UK  куверта беше около 30 лири, и мисля, че дори да не е мн евтино от 50те хил студенти учещи в чужбина, все да се намерят няколко стотин, които да доидат. Ако имате идей казвайте.
Активен
Hristo_Atanasov
Newbie
*
Публикации: 3

« Отговор #2 -: Юни 26, 2008, 01:42:55 »

Мисля, че определено можем да се възползваме от факта, че много от българите са си тук за лятото. Ресторант България звучи добре, но нека първо докараме нашия проект до някакъв по-зрял стадии Усмивчица

Ако работим добре бихме могли да съберем хора и да им представим нашите идеи и това до къде сме стигнали някъде средата на Август. А ако сме готови и по-рано, защо не направим и нещо на морето. Bedroom Beach как ви звучи? ...
Активен
Bojidar_Ibrishimov
Newbie
*
Публикации: 2

« Отговор #3 -: Юни 26, 2008, 07:46:15 »

По-добре е сега в началото или в края на лятото, защото хората ще се разпръснат. Всеки си има планове за лятото или нещо предвид и ще е трудно за организиране.. камо ли на морето Усмивчица
Активен
Denny
Administrator
Newbie

« Отговор #4 -: Юни 30, 2008, 02:35:52 »

Dokoga sa tuk povecheto hora? Moje bi niakakav po-goliam event sredata na avgust bi bil dobre - sled tova mi se struva, che kandidat-amerikantsite shte barzat da otlitat...

*izviniavaite za latinskite bukvi, v momenta niamam kirilitsa :-(
Активен
maria velizarova
Newbie
*
Публикации: 1

« Отговор #5 -: Юли 16, 2008, 12:00:02 »

Първо поздравления сайта

Признавам не съм много в час с проектите които искате да реализирате, но ако в тях се включват хора които не живеят в България, по лесно ще ги достигнете ако се изберат определени места в чужбина където да се организират срещи и да се презентира начинанието. Нещо като турне  Намигване
Мисля че има доста български организации по света които могат да садействат. Да чакате хората да се съберат в България особено лятото ми се струва доста трудно.
поздрави
Активен
Plamen & z
Newbie
*
Публикации: 17

« Отговор #6 -: Юли 22, 2008, 03:39:02 »

За тези в България - тийм бийлдинг. Тоест, ходене по кафета, планини, полянки, байк-трипове, протести, морета и др. Спортс & алкохол брингс пипъл тугедър.  Намигване

Сплотеността настрани, ако стигнем до там да приличаме на истинска, сериозна организация, имаща филиали аброад, срещи и събирания там могат да се организират, но ми избягва смисъла, тъй като нашите дейности ще са средоточени в БГ.

Нищо не преечи на мембърс, които учат в чужбина и близко един до друг да се съберат на седянка без някой да ги напътства оттук.

Активен

~ Curiouser and curiouser! ~
Diana
Administrator
Newbie
Публикации: 21

« Отговор #7 -: Юли 24, 2008, 12:38:41 »

Пламене - харесват ми грандиозните планове, но дай да ги подкараме едно по едно. Да измислим първо следващото събитие.

Аз предлагам едно барбекю някъде из Витоша - какво ще кажете?
Активен
Plamen & z
Newbie
*

« Отговор #8 -: Юли 25, 2008, 08:40:12 »

Чист Въздух.
Разцъфнали Цветя.
Аз имам две хубави фризбита. Едното от Канада, другото внесено контрабанда от Милано и почти не е летяло.

Други могат да откраднат федербала на малките си братчета и сестричета и някоя волейболна топка.

Повече сънскрийн!

Ще е чудесно.

Барбекю - ама разбира се, щом има кой да се заеме с разните мъжки работи като това да се запали огън, да обръща мръвките и да спори надълго с какъв алкохол е най-добре да се залеят... Аз имам достатъчно опит само за да стоя отстрани и да давам мнението си, затова няма да участвам въобще!

За сметка на това ще следя за това да сте екологично отговорни.

Хубавото време започва от .. четвъртък? Значи следващият уикенд!

Разбрахме се.

« Последна редакция: Юли 25, 2008, 08:57:39 от Plamen & z » Активен

Denny
Administrator
Newbie

« Отговор #9 -: Юли 25, 2008, 10:46:57 »

Последващият уикенд, на 02.08. има среща с freshers от различни университети. Тук-Там екип + членове при време и желание могат да се свържат с хора, които ще учат в техните уни-та и да ги поканят да дойдат на това събиране.

място + време: tbc
координатори: Мариела & Мария от LSE

Евентуално BBQ на 3ти? Само предлагам, иначе за съжаление няма да мога да се присъединя тогава.
Активен
Plamen & z
Newbie
*

« Отговор #10 -: Юли 25, 2008, 12:12:26 »

Аз лично не бих искал да го назова "БиБиКю", защото това ще ни ограничи далеч от върховете...
А туктамовци само върхове им дай да покоряват, или поне така е в план конспекта!

Тоест, бих предпочел просто да се разходим из Витоша ако има желаещи, някъде там нависокото! Чай на Черни връх...? И малко тен за онези които не си нямат достатъчно.

Дори няма нужда да е 'tuk tam ивент' пер-се - и без това не все още не получаваме точки за присъствие!

Активен

Diana
Administrator
Newbie

« Отговор #11 -: Юли 25, 2008, 01:34:15 »

Идеално - аз ще обядвам на Воденицата и после на лифта....

Ще ви чакам направо горе Усмивчица
Активен
Plamen & z
Newbie
*

« Отговор #12 -: Юли 25, 2008, 01:41:40 »

Те нямаха ли страхотна домашно приготвена бисквитена торта?..

Още я сънувам.

Активен

Diana
Administrator
Newbie

« Отговор #13 -: Юли 25, 2008, 03:32:02 »

Представа си нямам - не обичам бисквитена торта
Активен
Plamen & z
Newbie
*

« Отговор #14 -: Юли 25, 2008, 09:45:18 »

Открих я!!! - Ривър Сайд
Обстановката е приятна и доколкото си спомням платата с меса са претрупани! Но бисквитената торта.... ах! Там, най-отдолу.
Активен

Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: